Важен е пътят не целта!

Поканиха Владо Искров в Барселона

https://cha-o.info/uploads/news_imgs/Vlado Iskrov.jpg
Иван Господинов

Бившият старши треньор на „Чардафон-Орловец“ Владимир Искров, който сега работи в Северно-атлантическата баскетболна академия в Дъблин, през лятото ще води лекции в Барселона. Поканата към младия специалист е дошла от Каталунската федерация по баскетбол. Испанците добили преки впечатления от младия специалист чрез Хавиер Гар
Иван Господинов

Бившият старши треньор на „Чардафон-Орловец“ Владимир Искров, който сега работи в Северно-атлантическата баскетболна академия в Дъблин, през лятото ще води лекции в Барселона. Поканата към младия специалист е дошла от Каталунската федерация по баскетбол. Испанците добили преки впечатления от младия специалист чрез Хавиер Гарсия, който, заедно с Искров, преди седмица изнесе лекции в Дъблин за работа с подрастващи баскетболисти.

Вчера, заедно с шефа си от САБА Дермот Ръсел и спортният специалист от Спас Ставрев - баща на един от най-талантливите играчи на „Чардафон-Орловец“ от звездния му сезон 2013/2014 г. Кристиян Ставрев, Владо бе в Сливен, къде организира демонстративен камп на „Players 1st Sports Management“. Под това наименование се крие регистрацията на Дермот Ръсел като официален агент на ФИБА, а на доверилите му се млади играчи се гарантира кариера в колежите на САЩ и Европа, а и в НБА.
Към началото