Важен е пътят не целта!

Тео игра на финали с „Левски“

https://cha-o.info/uploads/news_imgs/Teodor_Pavlinov_Ivan_Gogov.jpg
Възпитаникът на БК „Чардафон-Орловец“ Теодор Николков участва във финалите по баскетбол при 12-годишните момчета с екипа на столичния „Левски“. Талантливият малчуган, треньор на който е Виктор Крушев, бе харесан от наставника на „сините“ Иван Гогов, който, след няколко успешни проби, го пожела в състави си. Тео бе преотстъпен на „Левски“ само за ф
Възпитаникът на БК „Чардафон-Орловец“ Теодор Николков участва във финалите по баскетбол при 12-годишните момчета с екипа на столичния „Левски“. Талантливият малчуган, треньор на който е Виктор Крушев, бе харесан от наставника на „сините“ Иван Гогов, който, след няколко успешни проби, го пожела в състави си. Тео бе преотстъпен на „Левски“ само за финалите, които се състояха във Варна. Тимът стигна до осмото място в крайното класиране след победи над „Етър 49“-Велико Търново (52:39) и „Шампион 2006“-София (43:39). Особено силни изяви Николков имаше срещу „болярите“ - 15 точки.

Не е изключено от есента Теодор за постоянно да облече синия екип – Иван Гогов си призна пред ръководството на „Чардафон-Орловец“, че е впечатлен от потенциала на момчето и го иска в баскетболната академия на „Левски“ от есента. Там от година са две представителки на габровската баскетболна школа – Християна Тотева – при девойките, и Деси Понева – при кадетките. Правата и върху двете държи БК „Чардафон-Орловец“, в „Левски“ те играят като преотстъпени. Вероятно същата „операция“ ще бъде приложена и при Теодор, стига родителите му да дадат зелена светлина на трансфера.
Към началото