Важен е пътят не целта!

Таня Христова: "Искам го за зам.-кмет"

https://cha-o.info/uploads/news_imgs/Tanya_627x940_297x446.jpg
"Искам го за зам.-кмет" - спонтанната реплика се изплъзна от устата на кмета на Габрово Таня Христова вчера по време на откриването на Международния баскетболен камп. Сериозната оферта бе адресирана към главния организатор на впечатляващото с мащабите си мероприятие Владимир Искров.
"Искам го за зам.-кмет" - спонтанната реплика се изплъзна от устата на кмета на Габрово Таня Христова вчера по време на откриването на Международния баскетболен камп. Сериозната оферта бе адресирана към главния организатор на впечатляващото с мащабите си мероприятие Владимир Искров. Той очевидно бе сварен неподготвен, защото бързината на реакцията му не отговаряше на ранга му на бивш национален гард за кадети. "Никой досега не ми е предлагал работа" - промълви Искров, без да стане ясно приема ли службата или не.

Иначе Таня Христова си призна, че е била впечатлена от организаторските способности на евентуалния си бъдещ подчинен. Тя обаче твърдо отрече да е впечатлена от командирските нотки в гласа на Искров, въпреки че е дъщеря на бивш военен. "Никой никога не ме е командвал" - заяви Христова, но предпотвърди оценката си за Искров. "Надявам се догодина кампът пак да е тук и да стане традиционен - сподели кметът на Габрово, добавяйки. - Така ще имаме повече време за подготовка и Общината ще бъде по-активен партньор."
Към началото