Важен е пътят не целта!

"Зограф" остана без Снежана Стоянова

https://cha-o.info/uploads/news_imgs/Snejana_stojanova-zograf.jpg

Снежана Бончева Стоянова – дългогодишен треньор по баскетбол в БК „Зограф“, почина вчера в родната Трявна.

Тя бе в редиците на клуба още от основаването му през 2009 година и предаваше своите знания и опит на младите ни състезатели. Снежана бе човек за пример и подражание – в спортната си кариера се е състезавала в група „А“ от ББЛ при девойките и група „Б“ от ББЛ при жените.
Към съболезнованията на кмета на Община Трявна, на целия екип на общинска администрация се присъедини и административното и треньорско ръководство на габровския „Чардафон“, който от години поддържа тесни връзки със „Зограф“! Всички те изказват своите искрени съболезнования на семейството и близките на Снежана Стоянова!
Поклон пред светлата й памет!

УВАЖАЕМИ ОПЕЧАЛЕНИ БЛИЗКИ И СРОДНИЦИ,

Приемете моите най-сърдечни и искрени съболезнования по повод кончината на един от най-достойните и обичани треньори в редиците на баскетбола в гр. Трявна – Снежана Бончева Стоянова! Човек за пример и подражание, дал сърцето и душата си за спорта и развитието на нашите деца!

Баскетболен клуб „Зограф“ – гр. Трявна бе второто семейство на Снежана! Тя бе дългогодишен треньор там още от основаването на клуба през 2009 година! Със своята усмивка и добра душа тя успяваше умело да предава своите знания и опит на не едно или две поколения млади баскетболисти в гр. Трявна. Борбеността, хъса и амбицията й за победа се усещаха винаги на терена, а най-голямата й радост бяха децата!
В този тежък за всички нас момент й оставаме благодарни и се прекланяме пред светлата й памет! Името й няма да бъде забравено!
Дълбоки съболезнования! Да почива в мир!

С уважение,
СИЛВИЯ КРЪСТЕВА,
Кмет на Община Трявна

 

 

Към началото