Важен е пътят не целта!

Крум Дойчинов донесе третата поредна победа

https://cha-o.info/uploads/news_imgs/Krum Doichinov - ekip_311x446.jpg
Трета поредна победа постигна обединеният отбор „Черномероц 2014 Чардафон-Орловец“, след като вчера в Бургас се наложи над местния „Делфин“ с 83:74. С основен принос за успеха е Крум Дойчинов, който завърши мача с „дабъл-дабъл“ - 23 точки и 13 борби. Голяма част от тях 208-сантиметровият център реализира през второто полувреме, когато през повече
Трета поредна победа постигна обединеният отбор „Черномероц 2014 Чардафон-Орловец“, след като вчера в Бургас се наложи над местния „Делфин“ с 83:74. С основен принос за успеха е Крум Дойчинов, който завърши мача с „дабъл-дабъл“ - 23 точки и 13 борби. Голяма част от тях 208-сантиметровият център реализира през второто полувреме, когато през повечето време се играеше кош за кош.

Тимът, воден от Владимир Искров, бе напред в резултата през целия мач, но си и направи нещата трудни, след като в в края на третата и началото на четвъртата част пропиля аванс от 14 точки и даде въздух на противника си. Най-труден за опазване им беше Емил Димов, завършил срещата с 16 точки. Неочаквано габровско-бургаският тим допусна леки точки от контраатака – 18, след като в предишните два мача бе „бетон“ по този показател.

За „Черноморец 2014 Чардафон-Орловец“ в този мач дебютираха Милен и Тодор Захариеви, преотстъпени за мачовете в „А“ група от плевенския „Спартак“. Близнаците, както са известни братята, записаха общо 35 минути и вкараха по 6 точки. Дебют в официален мач направи и Георги Георгиев, играл миналата година за ЧАО-то в „А“група, Младежка лига и при юношите, който лекуваше контузия. Гошо се отчете със 7 точки при 15 минути игра.

Традиционно силен мач изнесе превърналият се набързо в любимец на габровската публика Филип Самойлович. Сърбинът, който с професионализма си си спечели прозвището Железният боец, записа уникалните 40 минути игра, вкара 16 точки, спечели и 11 борби, въпреки че бе сред най-ниските на терена. Неговият сънародник Неманя Илич също не посрами баскетболния имидж на родината си – 15 точки и 5 борби.

Следващият мач на „Черноморец 2014 Чардафон-Орловец“ е в неделя в „Орловец“ срещу варненския „Академик“.
Към началото