Важен е пътят не целта!

Сенегалци искат да играят за "Чардафон"

https://cha-o.info/uploads/news_imgs/senegal-1.jpg

Двама двуметрови тийнейджъри от Сенегал се предложиха на баскетболния "чардафон"

Двама сенегалски баскетболисти изявиха желание да играят за габровския „Чардафон“. Братята Серин Мбаке Файе и Папе Абдолай Файе установиха контакт с изпълнителния директор Иван Господинов, след като останали впечатлени от видяното на сайта на клуба. WWW.cha-o.info представя историята на развитието на играта в региона, структурата на „Чардафон“, всички негови отбори, пълна статистика от 2009 година насам. Макар видеотеката да не се поддържа със същата прилежност, там могат да се видят изявите на състезатели като Никола Ангелов, Евгени Хаджирусев, Максим Алексиев, Герасим Николов, Кристиян Ставрев, Манол и Радослав Тончеви, Антонио Станков, Иван Бонев, Денис Титов, Боримир Алексиев, Мартин Миланов, Андреан Деков, Димитър Радев, които със сигурност правят впечатление. 

По-високият брат е 200 см
    Според собствената им информация Серин и Папе са близнаци, родени на 30 декември 2006 г. Тийнейджърите са с впечатляващ ръст - 200  и 190 см. „Искаме да се присъединим към вас и да получим възможността да се развиваме извън нашата страна, да откриваме нови неща и да играем повече баскетбол.

senegal-brat

Можете ли да ни помогнете?“ - питат сенегалците. 
    „Виждам, че сте момчета с качества, но ние не сме професионален клуб - е отговорът на Иван Господинов. - Ще напишем за вас, ще качим на сайта си вашите видеоматериали, ще ги препратим на други клубове, може някой да прояви интерес.“
    „Бог да Ви благослови!“ - е реакцията на сенегалските момчета. „Продължаваме да работим!“ - уверяват те, илюстрирайки написаното с аватари на мускулест бицепс и баскетболна топка.

Към началото