Важен е пътят не целта!

Статистика мач

Чардафон ОБК - Шампион СК. Резултат: 76:5 (Легенда - СО - сполучливи опити, ОО - общо опити)

Име Номер Точки 2Т СО 2Т ОО 3Т СО Тр.ОО Ф. СО Ф. ОО Борби Л. нар. Откр. Асист. Блок. Оценка
Александра Красимирова Минчева40000000000000
Божидара Григорова Груцова58000000010008
Сияна Петрова Колева60000000000000
Габриела Георгиева Георгиева74000000010004
Камелия Станимирова Станчева86000000000006
Виктория Светлин Спасова100000000000000
Саша Венкова Симеонова11100000000000010
Нора Николай Георгиева12100000000100010
Теодора Георгиева Пежгорска147000000020007
Цветомира Даниелова Антонова153000000030003
Валентина Василева Василева214000000000004
Христия Христова Георгиева22100000000000010
Виктория Бисерова Ангелова232110000000002
Алессандра Бианка Тамма24120000000000012