Важен е пътят не целта!

Статистика мач

Берое - Чардафон. Резултат: 87:58 (Легенда - СО - сполучливи опити, ОО - общо опити)

Select (select ime from b_players where b_players.kod=b_stat.kod) as ime, (select nomer from b_staff where b_staff.kod=b_stat.kod and b_staff.kod_mach=b_stat.kod_mach) as nomer, * from b_stat where kod_mach=3683 order by nomer
Име Номер Точки 2Т СО 2Т ОО 3Т СО Тр.ОО Ф. СО Ф. ОО Борби Л. нар. Откр. Асист. Блок. Оценка
Самуил Бакоев Бакоев40000000010000
Борис Светлинов Серафимов60000000000000
Ивайло Павлов Иванов80000000000000
Али Каюм Чаудри90000000020000
Георги Детелинов Пашов106000000020006
Мартин Минчев Минчев112000000000002
Дениз Божидаров Иванов12120000000300012
Пламен Павлинов Петков131000000010001
Искрен Стефанов Колев146000000000006
Никола Христов Пенев157000000020007
Ивайло Юлианов Стоянов22240000000000024
Венцислав Веселинов Митев230000000010000