Важен е пътят не целта!

Десислава Павлова е новият президент на Лайънс клуб - Габрово

https://cha-o.info/uploads/news_imgs/Desislava-=Pavlova-Laiuns.jpg
С благотворителна инициатива започва мандатът на новия президент на Лайънс клуб - Габрово Десислава Павлова.

Благородното намерение на официалната церемония по встъпване на клубното ръководство (2021 - 2022 година) бе подпомагане лечението на габровската треньорка по баскетбол Галя Илиева.

В рамките на мероприятието бяха организирани няколко благотворителни търга, както и благотворителен базар.
Към каузата се присъединиха и габровските близначки – тик-ток сензациите Сузи и Рени, при представянето на дебютната им книга.
Официалната церемония бе уважена от дистрикт управителя Владислав Симчев, паст дистрикт управителите Анелия Кънева, Иван Байков и Момчил Корназов.
Сред официалните гости бе и габровският кмет Таня Христова, придружена от ръководния екип на Общината.
Градоначалникът бе дарена с бронзов лъв в знак на благодарност за съпричастността й към инициативите на Лайънс лично от паст дистрикт управител Иван Байков. Той подари и официален плакет на новия президент на Лайънс клуб - Габрово с пожелание за успешен мандат.

Десислава Павлова получи огърлицата – символ на приемственост, от паст президента Михаела Банкова (2020-2021), която отчете една изпълнена с добротворство и идеи изминала година.
„Ще работя за утвърждаване мястото на Лайънс, защото вярвам, че тук, на местна почва, имаме възможност да работим пълноценно и в сътрудничество с Община Габрово, в лицето на кмета Таня Христова”, каза Десислава Павлова и заяви амбиция за провеждане на няколко благотворителни инициативи още в рамките на идните няколко месеца.


През юни 2010-та Галя Илиева, крайната вдясно, спечели първият в историята на Габрово турнир по стрийт баскетбол, организиран от възстановения половин година по-рано "Чардафон-Орловец", закрит през май 1975 г. Иначе Галя е възпитаник на тревненската школа и на спортното училище във Велико Търново. През 2012-та тя стана първия щатен треньор на възкръсналия габровски баскетболен клуб. Заедно с ветераните Дончо Дончев, Николай Вътков, Албена Гръблева, Павел Калчев тя работи за изграждане на местна, конкурентна на най-добрите, баскетболна школа, в която вече са и Анита и Виктор Крушеви, Антонио Станков, Мариян Костадинов.

Към началото