Индивидуална статистика

Статистика мач

Локомотив 99 СБК - Раковски СБК. Резултат: 0:0 (Легенда - СО - сполучливи опити, ОО - общо опити)

Име Номер Точки 2Т СО 2Т ОО 3Т СО Тр.ОО Ф. СО Ф. ОО Борби Л. нар. Откр. Асист. Блок. Оценка